Om Netty

Netty Undertøy AS er en butikk lokalisert i Bergen sentrum. Vi tilbyr et bredt utvalg av lekkert undertøy i flere kategorier. som passer for kvinner i alle aldersgrupper. Vi har alt fra størrelse A-cup til JJ-cup i flere kjente merker. Vi kan trygt si at vi er en av Europas største spesialbutikker.
Netty Undertøy AS ble startet opp juli 1997 under navnet Netty Undertøyspesialisten AS. Forretningen lå da i Markeveien 2 i Bergen Sentrum. Drivkraften til å starte en undertøybutikk i Bergen var at daglig leder Berit Torkildsen ønsket å gi et unikt tilbud til kvinner som hadde fått fjernet ett eller begge bryst. Hun ønsket at disse kvinnene skulle føle seg like friske som andre og få samme mulighet som andre kvinner til å komme inn i en undertøybutikk og velge blant ulike modeller av lekkert undertøy.
Det var helt tydelig at Bergen trengte en ny spesialforretning som både hadde den faglige kompetansen og utvalget i undertøy, både for brystopererte og andre kvinner. Netty Undertøyspesialisten AS vokste fort ut av lokalene i Markeveien og flyttet til Vaskerelven 12. Suksessen fortsatte – og i 2003 åpnet Netty sin andre forretning i Kløverhuset. Med åpningen av denne nye butikken kan man vel si at butikken gikk inn i en ny epoke.
Bli med i vår

Kundeklubb

Som medlem mottar du eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner til arrangementer rett på sms. Du vil motta maks 4 sms pr måned. Det er gratis å være medlem og enkelt å melde seg av tjenesten. Aldersgrense er 15 år.

Meld deg inn ved å sende sms med kodeord Nettyklubb til 2242 eller via knappene under.

Å kjøpe undertøy skal være en komfortabel prosess

Det å finne riktig størrelse på bh og badetøy er ikke alltid så lett på egenhånd. Vi har kompetanse innen faget undertøy og gir kunden personlig service og veiledning. I samspill med kunden kommer vi sammen frem til riktig størrelse og modell, alt etter hva som passer kundens behov og fasong. Vi er en av få butikker i Bergensområdet som fører Europeiske merkevarer, og vi har et stort utvalg innen merker og størrelser. Vi er ledende innen brystproteser i Norge og har egen sykepleier som tilpasser proteser og undertøy/badetøy til brystopererte.
For at du skal føle deg best mulig ivaretatt er det viktig for oss som selgere at vi ikke “pusher på» deg som kunde undertøy som etter vår mening/erfaring/kompetanse er best. Vi er opptatt av å lytte til hva du som kunde føler og mener i prosessen. Synes du at eksempelvis at en bh som sitter “teknisk riktig” er for stram, så tilbyr vi en størrelse større i omkrets enn hva som er optimalt selv om dette da vil gå på bekostning av støtten kunden får fra bhen. Dette er veldig viktig å kommunisere, og er noe vi har stort fokus på nettopp på grunn av at flere kunder har en tidligere erfaring med at de har fått en altfor stram bh.
Sammen med deg kommer vi frem til størrelsen og modellen som både føles behagelig, og er fin!