Uncategorized

FITTING DAYS HOS NETTY: Chantelle – Femilet – Passionata

Hold av datoen 17. og 18. november! Vi får besøk av vår leverandør fra Chantelle, Femilet og Passionata og du får i den anledning -20% på alt fra disse tre merkene i begge våre butikker de gjeldende dagene. Du vil få tilbudet hele dagen, men under ser du hvilke tidspunkt du kan få tilpasning og veilding av vår leverandør Nine:

blank


Er du nysgjerrige på noen av disse merkene? Eller kanskje er du fast kunde av de? Da må du benytte anledningen til å oppdatere undertøysskuffen med både gamle- og kanskje noen nye favoritter. Drar du kjennelse på noen av disse?

Mary Bra Full Cup fra Femilet.

Mary Bra Full Cup fra Femilet er en klassisk og populær serie med god passform og tidløse blonder. Denne modellen har god passform med dype og dekkende skåler som gir god støtte og komfort. Den har spiler og er uten vattering.


Parisian Allure Unlined Plunge Bra fra Chantelle.

Parisian Allure Unlined Plunge Bra fra Chantelle har den perfekte balansen mellom stil, komfort og støtte. Med sine flotte og dekorative detaljer og lave front gir denne modellen en flott utringning. Stroppene kan hektes sammen i ryggen slik at man får en «bryterygg».Rèvèle Moi 4-Part Bra fra Chantelle.

Rèvèle Moi 4-Part Bra er en klassisk og populær full cup modell fra Chantelle. Her møtes stil og komfort; med tynt mesh-panel på øvre del av cupen holder den bysten godt på plass samtidig som man får et inntrykk av mindre stoff på kroppen. Sømmene i cupen former brystvevet ved å sentrere bysten som gir innrykk av en smalere midje, samtidig som den gir et naturlig løft. Med flate sømmer blir den så godt som usynlig under klærne.Chantelle Hedona Underwired Bra fra Chantelle.

Chantelle Hedona Underwired Bra er en klassisk og populær modell fra Chantelle. Den har glatt cup og dekorative små blomster mellom bysten samt ved skulderbåndenes feste. Den gir god støtte og en rund form til bysten.Vi har også fått inn noen av våre faste modeller i høstens farge, i tillegg til helt nye modeller:

Champs Elysees Lace Unlined Demi Bra fra Chantelle.

Champs Elysees Lace Unlined Demi Bra fra Chantelle har kommet i en nydelig brunfarge. Dette er en feminin half cup med italienske broderier, som følger bystens fasong. Designmessig vil denne bh løfte bysten på en naturlig måte og skape en flott utringning med sin lave skjæring. 


T-skjorte BH i serien Kristen fra Femilet.

T-skjorte BH i serien Kristen, som nå har kommet inn i en nydelig blåfarge, som er en del av Soft Feel-universet til Femilet. Den kjennetegnes med et mykt og behagelig, sømløst ryggstykke. Med en cup laget av memory foam former den seg etter bysten ved kroppsvarme. Dette kan være med på å utjevne om man har en liten forskjell i brystene. Cupen har en flat grafisk blonde som ikke synes igjennom klærne.


Mary Bra Padded Femilet

Mary Bra Padded fra Femilet er en klassisk og populær serie med god passform og tidløse blonder, og har nå kommet i høstens farge. Den har spiler og vattering, med en god passform som gir støtte og komfort. Blonden øverst i cupen sikrer at BH’en følger bysten, uansett om den er fast eller bløt. 

Passionata Street

Nyhet fra Passionata i serien Street; en kombinasjon av brodert tyll, fløyel og en myk, stripete elastikk for et moderne utseende. En trendy plunge-BH med spacermateriale bestående av tre lag med luft imellom, slik at huden får puste.


Chic Essential Spacer BH

Chic Essential Spacer BH er en ny modell fra Chantelle, som tar over for modellen Courcelles Spacer BH. Sistnevnte har gått ut av produksjon i alle farger, bortsett fra beige. Denne får du fortsatt i våre butikker. Chic Essential Spacer BH har den perfekte kombinasjonen av femininitet og komfort. Cupen er laget i spacermateriale som består av tre lag med luft imellom, slik at huden får puste. Cupen er også utsmykket med et chevronmønster og langs midtstykket finner du et fint lite broderi, som skaper et moderne og feminint uttrykk.Kom innom for å se hele utvalget vårt. Vi ønsker dere velkommen til Fitting Days.
Se beliggenheten til våre butikker her.