Undertøy

Ny brudekolleksjon fra Aubade Paris

Brudekolleksjon

Skal du eller noen du kjenner gifte seg i nær fremtid? Vi har fått inn en vakker brudeserie fra Aubade Paris i Starvhusgaten 3. Serien Pour Toujours er en blanding av tradisjonell og moderne stil, med blomsterbroderi og mykt tyll. Den luksuriøse serien setter prikken over i-en på den store dagen. Under finner du mer informasjon om produktene:

blank

Den klassiske half-cup bhen har et romantisk broderi med sensuelle detaljer. Bar hud titter subtilt gjennom et parti med gjennomsiktig guipureblonde mellom cupene. Tilgjengelig fra str. C-G cup og 65-80 i omkrets. Kr 1479.

blank

Comfort Molded Bandeau-bh er ideell for enhver brud som ønsker lett støtte og avtakbare skulderstropper. Den har vattering, gir en rund byste og har en lekker men høy utringning. Bysten er omringet av romantiske Cornely-blonder mens huden kan skimtes gjennom midtpartiet. Tilgjengelig fra cupstørrelse C-F og 65-80 i omkrets. Pris kr 1479.

blank

Suspender er det perfekte tilbehøret til brudeundertøyet kombinert med stay up-strømper, med det romantiske, delikate Cornely-broderiet. Tilgjengelig i S-L. Pris kr. 1048.

En klassisk tanga komplimenterer bhene i brudekolleksjonen med et delikat, sensuelt utseende. Romantisk Cornely-broderi preger fremsiden, mens vakre blonder dominerer på baksiden før de smelter bort i et parti med gjennomsiktige blonder over hoftene. Tilgjengelig i str. XS-XL. Pris kr 699,-.

blank

En brasiliansk brief som kombinerer komfort med forførelse i en blanding av Cornely-broderi som smelter bort i et finstrikket stoff på baksiden. Tilgjengelig i str. S-XL. Pris kr. 768.

blank

Lekre stay up-strømper med gjennomsiktig finish for et elegant og forførende utseende som setter prikken over i-en. De kan brukes med eller uten strømpebånd. Tilgjengelig i str. XS-L. Pris kr. 537.

blank

Gjør undertøyet komplett med matchende strømpebånd i blonder. Den blå sløyfen fullfører en av de fire punktene i skikken «noe nytt, noe gammelt, noe lånt og noe blått» hvor sistnevnte symboliserer trofasthet, renhet og kjærlighet. Pris kr. 417.

blank

En forførende babydoll med draperte blonder og med åpning foran. Med gjennomsiktig tyll som står i kontrast til romantisk Cornely-broderi gir dette oss en herlig vintage-følelse. Tilgjengelig i str. S-L. Pris kr. 1878.

Vi ønsker deg velkommen innom butikken vår i Starvhusgaten 3 for personlig service og veiledning.